UŽ 17 ZELENÝCH ROKOV S VAMI
 
Eco friendly Hotel Dália je situovaný v tichej uličke v centre mesta Košice, len 5 minút pešo od Hlavnej ulice.
Hotel ponúka pohodlné ubytovanie v 37 izbách 3* a  4* kategórie, 4 konferenčné miestnosti s kapacitou do 120 hostí, gurmánsku reštauráciu pre 60 hostí, štýlovú kaviareň s letnou terasou a pohodlné parkovanie.

Green Hotel Dália v Košiciach je jedným z prvých ekologických hotelov na Slovensku. "Záleží nám na životnom prostredí a uvedomujeme si vlastnú zodpovednosť za jeho ochranu. Stanovili sme si za cieľ minimalizovať produkciu odpadu a inštalovať inovatívne technológie, ktoré pomôžu našim zamestnancom i hosťom šetriť energiu a vodné zdroje," hovorí Dagmar Amrichová, riaditeľka hotela.

 
Eco-firendly hotelu Dália bola v roku 2011 ako prvému hotelu na východnom Slovensku udelená enviromentálna značka EU Ecolabel. V hoteli realizujeme plán ekologických aktivít a zapájame sa do lokálnych aj medzinárodných eko projektov. 
 
Prečo Eco friendly Hotel Dália:
  • Zelený Mestský hotel pôsobiaci na trhu už od roku 2001

  • najdlhšie pôsobiaci EKO hotel na Slovensku

  • certifikácia EU Ecolabel v roku 2011

​V Dálii uplatňujeme filozofiu EKO HOTELA najdlhšie spomedzi slovenských hotelov.  Náš ekologický prístup získal certifikáciu dávno pred tým, ako sa ekologickosť stala módnym pojmom, čo svedčí o našom zodpovednom prístupe.

Navštívte najdlhšie pôsobiaci ekologický hotel na Slovensku a zažite pocit zodpovednej voľby a priateľskej rodinnej atmosféry.